Kök

Snygga kök från Rotpunkt

Vi på TN Art har valt ut tyska Rotpunkt för sin höga kvalité och underbara design. Vi erbjuder köksinredning i minimalistisk stil, klassisk stil och massor av moderna kök. När du väljer ett kök från Rotpunkt blir du glatt överraskad över hur mycket kvalité och design du får för pengarna. Kontakta oss gärna om du vill ha en privat visning eller kanske bara mer information.

TN Arts har mycket lång erfarenhet av kök, vitvaror och alla produkter som behövs i ditt nya drömkök. Har du en skiss på hur du har tänkt dig? Vill du att vi kommer hem till dig och tittar på hur det ser ut? TN Art har showroom mitt på Orust, i Varekil. Vi välkomnar nya kunder från Göteborg, Kungälv och Uddevalla såväl som från Stenungsund, Tjörn och Orust. Väljer du ett kök från Rotpunkt kan vi garantera att leveransen kommer som utlovat, finishen är perfekt och att alla detaljer till köket är med i leveransen. Om något, mot förmodan, skulle bli fel är detta ett strålande tillfälle, för oss, att visa att vi verkligen bryr oss om våra kunder.

Följ TN Art Kitchen Design på i sociala medier
Är ni intresserade av att kontinuerligt följa vad som händer i köksbranschen är ni så klart hjärtligt välkomna att gilla vår sida på Facebook. På Facebook lägger vi ut eventuella kökskampanjer men även lite reportage och bilder från våra köksprojekt. Vi på TN Art kommer göra allt som står i vår makt för att uppfylla just dina köksdrömmar.

Tina Nielsen, TN Art Design

kök köksinredning stenungsund tjörn orust kungälv uddevalla göteborg

•ROTPUNKT GÖTEBORG •ROTPUNKT STENUNGSUND •ROTPUNKT UDDEVALLA